Politiebericht over projectiel op balkon DNA-voorzitter
11 Mar, 21:30
foto


De politie van Uitvlugt en de afdeling Forensische Opsporing zijn bezig met het onderzoek naar een projectiel (kogel), aangetroffen op het balkon van de woning van Assembleevoorzitter Jennifer Geerlings-Simons.

Ter plekke aangekomen trof de politie de beveiligingsmedewerker aan. Hij verklaarde dat hij op vrijdagavond 8 maart een 'pagara' hoorde afgaan ergens aan de Mr. J. Lachmonstraat. Daarna hoorde hij het geluid van schoten die afgevuurd werden. Hij hoorde iets vallen op het dak van de woning.

Zaterdagmorgen werd inderdaad een projectiel op het balkon van de woning aangetroffen. Het is nog niet duidelijk wie geschoten heeft. Na een ingesteld buurtonderzoek is gebleken dat een huwelijksfeest plaatsvond in de Lalarookhweg.

Volgens verklaring van de aangetroffen beheerder is tijdens deze plechtigheid vuurwerk afgeschoten. Hij heeft ook geluid gehoord van schoten die gelost werden. Hij is een kijkje gaan nemen maar hij heeft niemand met een vuurwapen in de hand op het feest gezien, meldt de politie Public Relations.

Sunday 26 May
Saturday 25 May
Friday 24 May