Crimineel overmeesterd tijdens inbraak in woning
11 Mar, 12:26
foto


Bij een inbraak in een woning aan de Rolmaatstraat hebben twee bewoners de crimineel Sidindie R. (34) kunnen aanhouden. De inbreker is overgedragen aan de politie van Leiding toen die ter plaatse aankwam.

Sidindie R. en zijn kompaan drongen de woning vrijdag binnen en kwamen oog in oog te staan met twee mannelijke bewoners. De criminelen hadden een mes en een breekwerktuig bij zich.

Er ontstond een gevecht tussen de criminelen en de huisbewoners. Sidindie R. én een huisbewoner liepen steekverwondingen op. Op een gegeven moment vluchtte de tweede inbreker weg. De huisbewoners konden voorkomen dat Sidindie R. weg kon komen.

Deze gewonde crimineel en de huisbewoner werden overgebracht naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. In tegenstelling tot de huisbewoner was de aard van de verwondingen van de inbreker niet van dien aard dat hij opgenomen moest worden in het ziekenhuis.

Sidindie is na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Deze zaak is in onderzoek bij de recherche van de politie Regio Midden, laat de politie Public Relations optekenen.

Sunday 26 May
Saturday 25 May
Friday 24 May