3 verdachten ingerekend voor drugs in postverzending
10 Mar 2019, 17:02
foto


De Narcoticabrigade heeft drie verdachten aangehouden voor postverzendingen, waarin drugs zijn ontdekt. Het gaat om Soeresh H. (28), Sherwin S. (26) en Consuela A. (22). De verdachten zijn na overleg met het Openbaar Ministerie ingesloten. Het gaat om drie afzonderlijke gevallen.

Soerish H. bood in juni 2018 een doos ter verzending aan bij een postbedrijf in Paramaribo. Tijdens controle door de douane recherche werd in de doos 30 gram marihuana ontdekt tussen versnaperingen. De man verklaarde dat hij de doos voor iemand moest posten van wie hij als tegenprestatie 50 euro kreeg.

Ook in dozen die Sherwin S. in de maand oktober 2017 en januari 2018 ter verzending had aangeboden werd door douaneambtenaren illegale drugs onderschept en in beslag genomen. In deze dozen waren respectievelijk 98 gram poeder cocaïne om 220 milliliter vloeibare cocaïne verborgen.

De mannen die geruime tijd uit handen van de politie wisten te blijven, zijn op 5 maart op hun woonadressen aangehouden.
Consuela, A. die ook geruime tijd voortvluchtig was, meldde zich op g 5 maart aan bij de politie. In de doos die Consuela A. in mei 2018 ter verzending had aangeboden, werd 98 gram cocaïne ontdekt en in beslag genomen, meldt de politie Public Relations.
Advertenties

Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April