Rover dodelijk geraakt door kogel kompaan
09 Mar 2019, 20:31
foto


Bendelid Adarell Naingi is dodelijk getroffen door een kogel afgevuurd door één van zijn kompanen. Het gewapende roofoverval vond donderdag plaats op een goudzoekerskamp in het Brownsweg gebied in Brokopondo. De bende van zeven bestormde donderdag al schietend een goudzoekerskamp.

Na de overval namen de criminelen plaats in het busje van één van de benadeelden en reden daarin weg. Dit blijkt uit een onderzoek van de politie van Brownsweg en de recherche van regio Midden. Behalve het busje hebben de criminelen ook een hoeveelheid goud en mobiele telefoontoestellen buit gemaakt. Adarell Naingi, die waarschijnlijk nog in leven was, werd meegenomen. Het busje werd niet ver van de plaats van het misdrijf teruggevonden met het lijk van de rover. Een ingeschakelde arts stelde zijn dood officieel vast.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam in beslag genomen. De overige bendeleden zijn nog voortvluchtig. Het verder onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de recherche van regio Midden, meldt de politie Public Relations.
Advertenties

Tuesday 23 April
Monday 22 April
Sunday 21 April