Geen uitspraak in strafzaak politieman
22 Feb, 15:28
foto


Kenneth R., politieman, zou op de rechtszitting van donderdag zijn vonnis aanhoren. Kantonrechter Siegline Wijnhard zei dat ze nog niet zover is en zal dan vonnis vellen op 4 april. De man wordt verduistering, valsheid in geschrifte, oplichting, poging tot oplichting en flessentrekkerij verweten.

Het Openbaar Ministerie heeft een celstraf van drie jaar geëist tegen de verdachte. Volgens de vervolging zou de man orde en recht moeten beschermen en conform de wet- en regelgeving handelen. Kenneth R. heeft echter met zijn handelingen ernstige schade toegebracht aan de benadeelden. De man blijft volhouden dat hij onschuldig is.

Kenneth R. werd op 6 juli van het afgelopen jaar aangehouden en ingesloten. Volgens verklaringen van benadeelden had deze verdachte een Facebookpagina waarop hij zijn diensten aanbiedt als meubelmaker en autohandelaar. Hij kocht wagens bij de verschillende handelaren, maar deed niet de volledige betaling ervan. Ook verkocht hij deze voertuigen die nog niet volledig afgekocht waren door aan derden. Andere voertuigen zette hij onder pand. De voertuigen kon hij doorverkopen door het nummerbewijs te vervalsen.


Wanita Ramnath

Saturday 25 May
Friday 24 May
Thursday 23 May