SRD 1,1 miljoen voor doorstart opvanginstelling Stivoki
15 Feb, 08:56
foto


Voor de doorstart van de opvanginstelling van Stichting voor het Kind (Stivoki) heeft stichting Su Aid SRD 1.108.361,82 miljoen opgehaald. Het bedrag is opgebouwd uit alle contante donaties, via bankovermaking en schriftelijk toegezegde donaties die vanaf 01 september 2018 tot en met 31 januari 2019 zijn ontvangen. De Gi Wan Anu campagne 2018 is succesvol afgesloten.

Deze opvanginstelling moest eind 2016 noodgedwongen de deuren sluiten door de financiële perikelen waarmee de stichting kampte. Alle kinderen die op dat moment werden opgevangen, moesten noodgedwongen terug naar de thuissituatie of elders onderdak zoeken. Een nieuw bestuur, onder leiding van monseigneur Karel Choennie, heeft zich als doel gesteld de doorstart te maken. Echter kan dat pas nadat het complete gebouw een renovatie heeft ondergaan.

Inmiddels is met het bestuur van Stivoki een traject uitgezet om zo snel als mogelijk een aanvang te maken met de renovatiewerkzaamheden, zodat het ultieme doel, de heropening van Stivoki, een feit wordt.

Enkele gehouden activiteiten voor de Mek’ wi ala gi wan dala- campagne waren de Burger & Cocktail avond, lege cheque actie, Su Aid on the Road en alle dozen die bij verschillende bedrijven waren, meldt de stichting onder leiding van Giwani Zeggen.

Tuesday 21 May
Monday 20 May
Sunday 19 May