Tiener steelt geld en koopt auto
15 Feb 2019, 00:51
foto


De 17-jarige J.V. is in een hotel in Paramaribo-noord aangehouden door het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP). De tiener die bij een carwash werkte, wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan diefstal van een groot bedrag uit een voertuig. De auto was naar zijn werkplek gebracht voor een schoonmaakbeurt.

J.V. heeft tijdens het verhoor op het politiebureau Geyersvlijt toegegeven dat hij zich schuldig heeft gemaakt aan diefstal van het geld. Met een deel van het gestolen geld schafte hij een auto aan. Hij heeft als bestuurder van dat voertuig ook een aanrijding veroorzaakt.

Tijdens het politioneel onderzoek constateerde de politie de zichtbare schade aan het voertuig van J.V. De auto is in beslag genomen. De tiener verklaarde dat hij de buit met anderen verdeeld heeft. Er wordt gewerkt aan de opsporing en aanhouding van die personen, meldt de politie Public Relations.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is J.V. door de politie in verzekering gesteld. Hij is in het jeugdcellenhuis opgesloten. Dit cellenhuis is verbonden aan het Opa Doeli Doorgaanscentrum.
Advertenties

Tuesday 19 March
Monday 18 March
Sunday 17 March