VHP wil Geyersvlijt oranje kleuren; partijcentrum geopend
14 Feb, 05:02
foto
Het partijcentrum van de VHP op de hoek van de Boni- en de Broosstraat is woensdagavond feestelijk in gebruik genomen.


De VHP heeft woensdagavond een partijcentrum in gebruik genomen aan de Bonistraat te Geyersvlijt. "Wij bouwen een huis voor VHP-Geyersvlijt en de regering breekt ons financieel huis. We hebben Geyersvlijt nodig om Suriname te redden", zei partijvoorzitter Chan Santokhi.

Geen enkele bewoner van Geyersvlijt mag ontevreden van het partycentrum vertrekken. Alle noden aanhoren en pasklare oplossingen aandragen. Deze taak is toebedeeld aan Grachella Sluisdom en Consuella Oehlers die als hoofdverantwoordelijken van het centrum zijn aangesteld.

Met de opdracht om Geyersvlijt oranje te kleuren, gaf de secretaris van het districtscoördinatieteam Paramaribo, Kishan Ramsukul, het startsein van de feestelijke bijeenkomst. VHP-topper Asiskumar Gajadien stelde dat de plundering van de Centrale Bank van Suriname is ingezet met het vertrek van governor Glenn Gersie. De teleurstelling bij het volk is compleet. Vandaar de opdracht om tevredenheid terug te brengen, zei hij.

Santokhi merkte op dat de partij steeds breder zichtbaar. "De oranje familie groeit en zal Suriname redden!" beloofde hij.

Thursday 22 August
Wednesday 21 August
Tuesday 20 August