33-jarige overleden bij verkeersongeval Oost-Westverbinding
13 Feb, 16:00
foto


Met de dood van Carlo Landbrug is het aantal verkeersdoden voor dit jaar gestegen naar elf. De 33-jarige man was mede inzittende in een vrachtwagen die dinsdag in botsing kwam met een andere vrachtwagen.

De aanrijding tussen de twee vrachtwagens heeft plaatsgevonden op de Oost-Westverbinding ter hoogte van km 61. Landbrug was bij aankomst van de politie al overleden. Hij zat in de pick-up die werd bestuurd door een 34-jarige V.K. Zij kwamen uit de richting van Paramaribo en reden richting Albina. De vrachtwagen van een handelszaak kwam uit de tegenovergestelde richting aangereden.

In de bocht van Wanhati ter hoogte van km 61 kwam V.K. op de rijhelft van de vrachtwagen, waardoor beide auto tegen elkaar botsten. In de pick-up zaten twee mede inzittenden. Landbrug is ter plekke overleden. V.K. en de andere mede inzittende klaagden van pijn aan het lichaam en zijn voor medische hulp afgevoerd.

De bestuurder van de andere vrachtwagen is met de schrik vrij gekomen. De materiële schade aan beide vrachtwagens is aanzienlijk. Het lichaam van Landbrug is voor obductie in beslag genomen.

Thursday 22 August
Wednesday 21 August
Tuesday 20 August