'Hij is verkeerd, maar heeft een wijze les geleerd'
12 Feb 2019, 19:10
foto


Advocaat Shefani Amirkhan zei in haar pleidooi maandag dat haar cliënt Shelton H. verkeerd is geweest, maar hij heeft een wijze les geleerd. Hij wordt samen met twee anderen verdacht van verduistering van geld van zijn werkgever.

Tegen Shelton H. is een celstraf van anderhalf jaar geëist door het Openbaar Ministerie. De advocaat voerde aan dat de handeling van haar cliënt op geen enkele wijze goed te praten is. Zij stelde dat haar cliënt heeft bekend.De man heeft bij de politie en op de rechtszitting bekend dat hij zich schuldig heeft gemaakt aan het strafbare feit.

De verdachte is voorlopig in vrijheid gesteld, maar als de kantonrechter het strafvoorstel van het Openbaar Ministerie zal overnemen, dan moet Shelton H. weer in het gevang. Ook gaf de verdachte toe dat het idee van hem afkomstig was en dat hij met het geld bromfietsonderdelen heeft gekocht. De werkgever van de verdachte kon de diefstal op de camerabeelden waarnemen.

De advocaat deed het verzoek om Shelton H. een zodanige straf op te leggen, zodat hij op vrije voeten blijft. Ze wees erop dat deze verdachte voor het eerst in aanraking is gekomen met de politie. Op 13 mei zal kantonrechter Cynthia Valstein-Montnor deze zaak verder behandelen.

Wanita Ramnaht
Advertenties

Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April