Verdachte bekent gepleegde diefstallen; andere ontkent
12 Feb, 02:28
foto


Xavier W. heeft op de rechtszitting van donderdag tegenover kantonrechter Cynthia Valstein-Montnor toegegeven dat hij twee diefstallen in auto’s heeft gepleegd. Op 6 november van het afgelopen jaar maakte deze verdachte uit een voertuig documenten en geld buit. Op dezelfde dag pleegde hij nog een diefstal: uit een ander voertuig maakte hij SRD 600, US$ 100 en enkele spullen buit.

Officier van justitie Bibian Tjin Liep Shie heeft de zaak en de strafzaak waarin Mukesh M. terechtstaat, voorgedragen. Een advocaat is toegevoegd ter verdediging van de verdachte. Hem wordt verweten dat hij een gascilinder, stoelen, een eend en een haan van de benadeelde wegnam. De man ontkent de goederen weggenomen te hebben. Op een andere locatie zou hij een boormachine gestolen hebben.

Mukesh M. beweerde dat hij wel op het adres vertoefde, maar niets buitgemaakt had. Deze verdachte zei dat hij gepoogd had om goederen uit een andere woning buit te maken, maar het is hem niet gelukt. Hij bekende een auto gestolen te hebben. Op 8 april zullen beide strafzaken verder behandeld worden. Camerabeelden zullen bekeken worden en een politieman zal gehoord worden op die strafzitting.

Wanita Ramnath

Thursday 22 August
Wednesday 21 August
Tuesday 20 August