Doebay draagt roer Saramacca over aan Ramai
09 Feb, 14:26
foto
Districtscommissaris Laksmienarain Doebay (links) verwelkomt zijn collega Sarwankoemar Ramai in Saramacca. (Foto: BIC Saramacca)


Het roer van het district Saramacca is overgenomen door districtscommissaris (dc) Sarwankoemar Ramai. Vrijdag heeft dc Laksmienarain Doebay afscheid genomen van het personeel. Dit meldt het Burger Informatie Centrum Saramacca.

Het is nog niet duidelijk waar Doebay zal worden ingezet. In verschillende districten en bestuursressorten is er een vervanging van dc's ingezet. Doebay bedankte eenieder voor de ondersteuning die hij vier jaar lang heeft gekregen. Hij sprak ook zijn dank uit aan het adres van de Saramaccaanse gemeenschap voor het vertrouwen en de ondersteuning. De scheidende dc kreeg een staande ovatie van het personeel.

Ramai is in Wanica Zuidwest opgevolgd door Wedprekash Joeloemsingh. Hij heeft de hamer in Nickerie overgedragen aan Nisha Kurban-Baboe. Dc Kenya Pansa heeft de leiding van Marowijne Zuidwest overgenomen van haar collega Freddy Daniel. Zij zal vanuit Moengo opereren en Daniel in Moengo. Pansa heeft eerder enkele jaren gediend in Brokopondo, maar zij droeg in oktober vorig jaar het district over aan collega Frederik Finisie. Humphry Jeroe is benoemd als dc in Boven-Suriname.

In Paramaribo Zuid-West is Eric Grauwde benoemd als dc. Hij neemt over van Remie Pollack die zich actief gaat bezighouden met de politiek. Theresia Cirino is sinds 1 februari de dc in het bestuursressort Coeroeni. Ze heeft haar standplaats Kabalebo verruilt met haar collega Jo-ann Arupa.

Saturday 20 July
Friday 19 July
Thursday 18 July