Telesur-directeur Mike Antonius in Canto-bestuur
30 Jan 2019, 16:44
foto
Directeur Mike Antonius zit in de regionale telecomorganisatie Canto aan als ondervoorzitter.


Mike Antonius, de algemeen directeur van Telesur, is sinds gisteren ondervoorzitter van de Canto. Hij was in Georgetown, Guyana voor het bijwonen van de 35e jaarvergadering van de organisatie. David Cox, vicepresident van Cable & Wireless is de nieuwe voorzitter van de Caribische telecomorganisatie.

Op de bijeenkomst die van 27 tot 30 januari plaatsvindt, is Julian Wilkins afgetreden als voorzitter van de organisatie. Hij heeft twee termijnen gediend en was niet meer herkiesbaar. Wilkens, directeur Telecom Public Policy van de Digicel Group, heeft vier jaar gewerkt aan het productiever maken van de sector in de regio.

Hij heeft zich ingezet voor verbeterde dialoog met wetgevers, de toepassing van ICT-trends en het in orde hebben van een noodherstelnetwerk van verschillende stakeholders in de regio. Het belang van communicatie is vooral bij natuurramen die het Caribisch Gebied in 2017 hebben geteisterd gebleken.

Het nieuw Canto-bestuur wil invulling geven aan de visie van de organisatie: Om de toonaangevende autoriteit te worden bij het vormgeven van informatie, communicatie en technologie in het Caribisch Gebied en Amerika. Het bestuur wil naar everything digital, everything ICT.

Advertenties

Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April