NPS-voorzitter: Leren uit verkeerd stemgedrag
26 Jan 2019, 13:38
foto
NPS-voorzitter Gregory Rusland met Siebrano Pique die lid is geworden van de groene partij.


Als er lessen zijn geleerd uit het verkeerde stemgedrag van 2010 en 2015, moet er nu met inzicht gestemd worden. Er moet nu een regering komen die te vertrouwen is. Dit zei Gregory Rusland, voorzitter van de NPS, vrijdagavond tijdens de verkiezing van het afdelingsbestuur van Para. Afdelingsvoorzitter Richard Slijters zal samen met de overige veertien leden eraan werken om de Paranen te laten inzien waarom het nodig is om op de groene partij te stemmen.


Siebrano Pique, die lid is geworden van de NPS, zei dat hij moe is van de problemen in Para. Hij spoorde de aanwezigen aan om bij de volgende bijeenkomst mensen mee te nemen. Hij is ontevreden met de huidige plek die de NPS nu heeft. De NPS hoort volgens hem niet thuis in de oppositiebanken maar coalitiebanken.

Afdelingsvoorzitter Slijters merkte op dat de ervaring opgedaan in 2015 meegenomen moet worden om verkiezingswinst te behalen. In 2015 zijn alle drie zetels van Para naar de NDP gegaan. "A lesi disi unu musu kisi a winst. Als jullie weer een verkeerd besluit nemen, zijn jullie in grote problemen", waarschuwde hij.

"Denk goed na als u in het stemhok bent. De ontwikkeling in Para is gestagneerd de afgelopen jaren. Geef ons de ruimte te corrigeren," vroeg Slijters. De NPS moet de ruimte krijgen om de verandering die nodig is in het land te brengen. Partijleider Rusland merkte op dat er geen regering moet komen die alleen aan zichzelf denkt. "Op 25 mei moeten alle mensen weten dat ze NPS de positie moeten geven om het land weer te leiden. NPS is een nationale partij", merkte Rusland op.
Advertenties