Mathoera: De juiste leiders ontbreken in de regering
21 Jan, 07:36
foto
Assembleelid Krishna Matoera op de massameeting van de VHP. (Foto: Leroy Troon)


Assembleelid Krishna Mathoera zei op de VHP-massameeting zaterdagavond dat een vastberaden strijd moet worden gevoerd voor een beter Suriname. Zij voerde aan dat het land genoeg rijkdommen heeft, maar de juiste leiders ontbreken in de regering. Er zijn geen mensen die inzicht hebben en rechtvaardig zijn. Er zijn leiders nodig die afrekenen met vriendjespolitiek en corruptie.

De VHP-topper voerde aan dat er leiders nodig zijn met inzicht en ervaring. Mensen die niet bang zijn om hard te werken en moedig zijn. Leiders die vertrouwen uitstralen. Deze zijn te vinden in de VHP, stelde zij. Het land heeft leiders nodig die ervoor zorgen dat hun kinderen niet de criminaliteit ingaan.

"Waar is de duikboot die in beslag was genomen? De boot is gezonken, verdwenen. Als mensen niet in staat zijn een duikboot te beschermen, hoe zullen zij het volk beschermen". Mathoera deed een oproep om te bundelen en net zolang te strijden, totdat de juiste leiders in de regering zitten, waarna het echte werk zal beginnen. Suriname moet het beste land worden van Zuid-Amerika en het Caribisch Gebied.