Structuren NDP Nickerie sluiten gelederen
13 Jan 2019, 14:42
foto
NDP-vergadering zondag in Nickerie waarbij de subafdelingen, het afdelingsbestuur en leden voor het hoofdbestuur bij acclamatie zijn gekozen.


Nadat de interne verkiezingen voor de tweede maal zouden worden verschoven in Nickerie, zijn de gelederen zondag gesloten. Er zijn consensuslijsten samengesteld in alle vijf ressorten. Op een vergadering vandaag zijn de besturen van de ressorten bij enkele kandidaatstelling gekozen. De vrede in het westelijk district is teruggekeerd in de NDP.

Donderdagavond tijdens de ontmoeting met partijvoorzitter Desi Bouterse en de kandidaten was er nog geen teken van dat er een consensus bereikt zou worden. Bouterse, ondervoorzitter tevens coördinator van Nickerie, Ramon Abrahams, de centrale verkiezingscommissie onder leiding van Radj Jadnanansingh, Roy Dalloesingh en Kenneth Donk hebben baanbrekend werk verricht. Er werden lange uren gemaakt om een oplossing te vinden. Partijen konden elkaar uiteindelijk vinden en hebben unaniem besloten een consensuslijst te tekenen en de kandidaten te verdelen onder de toegestane plaatsen.

De sub-afdeling Wageningen wordt getrokken door Rinesh Mangaldien en zijn vervanger is Reon Gokoel.
De sub-afdeling Henar wordt voorgezeten door Hans Mahabier met als vervanger
Sabrina Kramontono.
De sub-afdeling bestuur Oostelijke polder heeft Mohamed Bakas de leiding, zijn vervanger is Rias Hommarow.
De sub-afdeling Westelijke polder wordt getrokken door Robert Sheerali en wordt vervangen door Nandenie Dinai-Kapoerchan.
De sub-afdeling Nieuw Nickerie wordt voorgezeten Edgar van Genderen en Fabio Perk, die ook de trekker zal zijn bij de jongeren, vervangt hem.

Het afdelingsbestuur is gevormd door de voorzitters van de sub-afdelingsbesturen en daarbij is Edgar van Genderen gekozen als voorzitter van de afdeling Nickerie.

Voor de twee plaatsen in het hoofdbestuur zijn unaniem gekozen Hanisha Jairam en Kenneth Donk. NDP Nickerie is vastberaden om bij de komende vrije en algemene verkiezingen in 2020 zich massaal in te zetten voor maximale zetelwinst.
Advertenties

Wednesday 24 April
Tuesday 23 April
Monday 22 April