VHP heeft voor het eerst kern te Sidoredjo, Nickerie
07 Jan 2019, 06:34
foto
VHP-voorzitter Chan Santokhi installeert kernen te Sidoredjo en Groentenweg in Nickerie. Voor het eerst heeft de oranje partij kernen in dit gebied.


De VHP heeft veel nieuwe leden verwelkomd in de kernen Sidoredjo en Groentenweg in het district Nickerie, zaterdag. VHP-voorzitter Chan Santokhi heeft de installatie verricht zaterdag ten huize van familie Redjosetiko. De kern Sidoredjo bestaat uit 34 leden en die van de Groentenweg uit 35 leden. Het is de eerste keer dat de VHP kernen heeft te Sidoredjo.

De kernen bestaan uit Surinamers van Javaanse afkomst, die bijkans voor 80% jonger zijn dan 27 jaar. Met deze stap hebben deze Nickerianen te kennen gegeven dat ze hoop en vertrouwen hebben in de oranje partij, zegt de VHP.

Santokhi gaf de garantie dat na het verwerven van de regeermacht ontwikkelingsplannen integraal zullen worden uitgevoerd, waardoor duurzame ontwikkeling ook in het rijstdistrict zal worden gebracht. Maar om dit doel te bereiken heeft de VHP het volledige mandaat nodig van de kiezers, van minstens 28 zetels.

De mensen gaven aan dat zij alles op alles zullen zetten om de vijf zetels binnen te halen voor de oranje partij. Naast de installatie van de kernen kregen de voetbalteams van Sidoredjo en SV Spoednick voetballen van Santokhi.
Advertenties

Thursday 25 April
Wednesday 24 April
Tuesday 23 April