Minister Dikan vol lof over personeel
31 Dec 2018, 14:30
foto
RO-minister Edgar Dikan steekt met een sigaret de pagara van het ministerie aan. (Foto: NII)


Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling (RO)blikt tevreden terug op de inzet van zijn personeel. De harde werkers krijgen van hem een tien over 2018. Ook directeur Wilco Finisie van het directoraat RO is tevreden over de prestaties van het personeel, terwijl districtscommissaris (dc) Mike Nerkust van Paramaribo Noord-Oost het personeel en de departementsleiding complimenten heeft gegeven voor “de goede communicatie en vlotte samenwerking.”

Het ministerie van RO heeft zijn jaarafsluiting vrijdag gehouden. Voor minister Dikan zijn de bereikte hoogtepunten in 2018 de instelling van een managementteam, een secretariaat en drie commissies en de oprichting van een podosiriefabriek in Marowijne.

Voor Finisie waren de “historische prestaties” van zijn directoraat de instelling van de waterschappen, de verzelfstandiging van Radio Boskopu en Nyun Combé en de verbetering van de interne processen. Dc Nerkust hoopt dat de onderlinge communicatie en vlotte samenwerking tussen de commissariaten verder wordt verbeterd, met het ministerie van RO via het Nationaal Informatie Instituut (NII). Hij zegt dat ofschoon hij van inzicht verschilt met de personeelsbond, de relatie tussen hen beiden nooit is verstoord. Bondsvoorzitter Glenn Swamipersad is tevreden over de bevorderingen die zijn geboekt bij het op orde stellen van personeelszaken op het departement.

Advertenties