DNL: Positieve krachten moeten afrekenen met situatie
31 Dec 2018, 16:36
foto


Dat het haast afgelopen jaar in bijna alle opzichten, financieel, economisch, sociaal maatschappelijk, politiek en bestuurlijk als rampzalig mag worden genoemd, behoeft geen betoog. Belangrijk is thans echter het antwoord op de vraag hoe het verder moet.

Uitgaande van het gegeven dat de huidige situatie het gevolg is van allerlei vormen van machtsmisbruik, nepotisme, corruptie alsook slecht beleid door een grote mate van incompetentie in het bestuurlijk apparaat, dient het streven van alle positieve krachten in ons land te zijn gericht op het afrekenen met deze situatie.

Hiertoe is echter een bundeling noodzakelijk van alle sociaal maatschappelijke-, politieke- en andere groeperingen die democratie, moraal en ethiek hoog in hun vaandel dragen. Helaas is er ten aanzien hiervan een zwakte te constateren doordat bepaalde, niet-regerings-gelieerde groeperingen nog steeds door egocentrisch denken, groepssentiment dan wel enig ander vorm van eigen-of groeps en/of partijbelang zich afzonderen van de roep van het grote publiek, het volk, om een alternatief .

De Nieuwe Leeuw (DNL) roept daarom een ieder op om zich in het nieuwe jaar samen met haar in te zetten voor het eensgezind optrekken in volstrekte harmonie, gelijkwaardigheid en respect voor elkaar om te werken aan deze door het volk zo gewenste alternatief om het tij te keren en ons land te behoeden voor verdere economische neergang teneinde niet verstrikt te raken in een spiraal van achteruitgang en armoede .

Wij wensen de totale gemeenschap een prettige jaarwisseling toe en vragen u allen om dit goede voornemen in het nieuwe jaar ook na te streven of te helpen ondersteunen.

Ir. Dharm K.Mungra

voorzitter
Advertenties

Thursday 25 April
Wednesday 24 April
Tuesday 23 April
Monday 22 April