Bewakers luchthaven vergalloperen zich
29 Dec 2018, 14:40
foto


Drie mannen zijn in het ressort Zanderij aangehouden voor zware mishandeling. Randy B. (41) blijft aangehouden, terwijl de twee anderen Eric H. (40) en Marcel S. (50) na een ernstige waarschuwing naar huis mochten.

Het slachtoffer verklaarde dat hij op de Johan Adolf Pengel Internationale Luchthaven was om zijn vrouw op te halen. Enthousiast dat hij zijn vrouw na lange tijd weer zou zien, had hij niet door dat hij buiten het lint stond dat als afscheiding is bedoeld.

Randy, die net als de twee anderen bewaker is op de luchthaven, sprak de man op brute wijze aan. De aangever heeft de bewaker gewezen op zijn verkeerde manier van communiceren, waarop Randy hem een ferme klap in het gelaat gaf. Vervolgens ontstond er een worsteling tussen de man en Randy B.

Van een andere bewaker die erbij kwam, kreeg het slachtoffer ook slagen op het lichaam te incasseren. De derde bewaker schoot zijn collega’s te hulp en greep het slachtoffer om zijn middel vast, waardoor deze niet kon bewegen. Randy B. maakte van die gelegenheid gebruik om de aangever een slag op zijn hoofd toe te brengen.

De man heeft een barst wond op zijn hoofd opgelopen en moest medisch worden behandeld. De behandelende arts constateerde ook een scheur in zijn trommelvlies, waarvoor het slachtoffer is verwezen naar de specialist. De afdeling Public Relations van de politie vermeldt dat het incident zich op 18 december heeft voorgedaan.

Advertenties

Thursday 28 March
Wednesday 27 March
Tuesday 26 March