Twaalfjarige tilt verkeersbarometer naar 74
27 Dec 2018, 19:09
foto


Cherety Kersthout is woensdagavond omgekomen bij een verkeersongeval aan de Krakaweg. De twaalfjarige was meerijder in een voertuig dat over de kop is geslagen. Kersthout is de 74e verkeersdode voor dit jaar.

De politie kreeg de melding dat een personenauto op de Krakaweg over de kop was geslagen en in de langs de weg lopende trens was beland. Bij aankomst op de plek trof de politie van regio Midden de 47-jarige bestuurder en twee meerijders aan. Kersthout die op de achterzitting was, vertoonde geen teken van leven.

De bestuurder en de andere meerijder zijn voor medische behandeling afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Ze zijn beiden opgenomen voor verdere verpleging.

Uit onderzoek is gebleken dat de bestuurder beschonken was. Hij reed met zijn twee nichtjes over de Krakaweg, komende vanuit de Afobakkaweg en ging richting Kennedyweg. Ter hoogte van Cabendadorp week de bestuurder bij het beschrijven van een rechtse bocht uit voor een plas water. Hij heeft daarbij de controle over de besturing van het voertuig verloren.

De auto kwam tegen de steunkabel van een elektrische mast aan, sloeg over de kop en kwam in de trens terecht. Kershout is door de slag uit het voertuig geslingerd en heeft ter plekke het leven gelaten. Omstanders hebben de bestuurder en het ander meisje uit het voertuig gehaald.

Advertenties

Thursday 18 April
Wednesday 17 April
Tuesday 16 April