ANRS executeert verkeersvonnis op luchthaven
27 Dec 2018, 18:45
foto


Personen die op reis willen gaan en openstaande verkeersboetes hebben, riskeren aanhouding op de Johan Adolf Pengel Luchthaven. Uw verkeersboete(s) moeten eerst zijn betaald, voordat u het land kunt verlaten, zegt de afdeling Public Relations van de Politie.

Het Automatisch Nummer Registratie Systeem (ANRS) is belast met het uitvoeren van verkeersvonnissen. Het is op 15 december op de Johan Adolf Pengel internationale Luchthaven begonnen met zijn werkzaamheden. Passagiers met openstaande verkeersboetes kunnen deze nog voor vertrek voldoen. Daarmee voorkomen zij hun arrestatie.

Volgens de politie heeft een groot aantal personen, dat van plan is op reis te gaan, contact opgenomen met het ANRS op het politiebureau Latour. De mensen mochten hun openstaande verkeersvonnis ter plaatse betalen om ongerief op de luchthaven te voorkomen.

Samenwerking met de Militaire Politie op de luchthaven heeft ertoe geleid dat gevonnisten snel in beeld worden gebracht bij de immigratiebalie. De politie roept eenieder met openstaande verkeersvonnissen op deze te voldoen, om ongerief te voorkomen.
Advertenties