Nog een verdachte ingesloten voor beroving winkelier
26 Dec 2018, 00:52
foto


Sergio H., alias Snori, is door het Arrestatie Team aangehouden. Hij wordt ervan verdacht betrokken te zijn bij de beroving van een winkelier aan de Bat en Balstraat.
In deze zaak is eerder de verdachte Michel B. alias ‘Bana’ aangehouden.


‘Snori’ en ‘Bana’ deden op zondag 9 december de winkel aan om zogenaamd een fles bier te kopen. Bij de kassa aangekomen, werd de winkelier onder schot gehouden en beroofd van de dagopbrengst. Het gelukte de winkelier op een onbewaakt moment zichzelf in veiligheid te brengen en de politie in te schakelen.

De verdachten hadden de locatie reeds verlaten toen de politie ter plaatse verscheen. Via camerabeelden is komen vast te staan dat ‘Bana’ en Snori’ de beroving hadden gepleegd. Tijdens het onderzoek zijn de juiste namen van deze verdachten achterhaald, waarna zij konden worden opgespoord en aangehouden.

Bij de aanhouding van ‘Snori’ zijn ook twee andere mannen, die in zijn gezelschap vertoefden, meegenomen en overgedragen aan de recherche van Paramaribo. Op één van de mannen, Gorden G. is een illegale vuistvuurwapen aangetroffen en in beslag genomen. Hij is na afstemming met het Openbaar Ministerie ingesloten voor overtreding van de Vuurwapen wet. De andere man is na verhoor heengezonden omdat hij geen betrokkenheid bleek te hebben bij de eerder vermelde strafbare feiten, meldt de politie Public Relations.
Advertenties

Thursday 28 March
Wednesday 27 March
Tuesday 26 March