NPS-voorzitter bij kerstviering: Hoop niet opgeven
18 Dec, 00:54
foto
De Nationale Partij Suriname heeft maandag in Grun Dyari haar jaarlijkse kerstbijeenkomst gehouden. Voorzitter Gregory Rusland deelt pakketten uit.


NPS-voorzitter Gregory Rusland vraagt zijn partijgenoten om de hoop niet op te geven, ondanks de vele moeilijkheden die zij dit haast afgelopen jaar hebben ervaren. De 'groene partij' heeft maandag kerst gevierd in Grun Dyari. Terugblikkend op 2018, stelde de partijvoorzitter dat het leven van alle dag veel duurder is geworden. Mensen hebben het moeilijk om de touwtjes aan elkaar te knopen, vooral in gezinnen waar er meerdere schoolgaande kinderen zijn.


Rusland hield de ruim duizend senioren voor dat ondanks alle problemen, de situatie niet uitzichtloos is. Hij riep de partijgenoten op om zich in te zetten voor een betere toekomst. Anderen zullen de problemen waarmee het land te kampen heeft, niet oplossen. De mensen zullen de handen uit de mouwen moeten steken om het tij te keren.

2019 is het jaar vóór de verkiezingen van 2020. "Uw toekomst ligt in uw eigen handen," benadrukte Rusland. De NPS staat klaar om het bestuur van het land over te nemen in 2020. Op deze manier zal er gewerkt worden aan een beter Suriname. De politicus vroeg zijn gehoor om vooral in deze kersttijd de hoop niet op te geven. Hij benadrukte dat er meer verdraagzaamheid moet zijn. Kerst is een tijd van vrede en vrolijkheid. Hij sprak de hoop uit dat ondanks de moeilijke omstandigheden, mensen beter met elkaar omgaan en veel plezier zullen beleven met hun naasten.

Tuesday 25 June
Monday 24 June
Sunday 23 June