21-jarige ingesloten voor bedreiging en mishandeling
16 Dec 2018, 12:32
foto


Fernando B. (21) is door de politie van ressort Centrum aangehouden op zijn woonadres. Hij is ingesloten voor het bedreigen en mishandelen van een man met een luchtdrukpistool.

De aangever heeft tegenover de politie verklaard dat hij als passagier in een taxi zat toen die door een personenauto van achteren werd aangereden. Hij stapte samen met de taxibestuurder uit waarbij hij de andere bestuurder, Fernando B., op zijn onoplettend rijgedrag wees.

Fernando B. hield de aangever voor zich niet met de zaak te bemoeien. Er ontstond toen een woordenwisseling tussen het tweetal. Fernando B. trok op een gegeven moment een wapen tevoorschijn waarmee hij de aangever op diens borst sloeg. Waarschijnlijk door angst overvallen stapte de taxichauffeur in zijn auto en reed weg. Fernando B. stapte hierna ook in zijn voertuig en is eveneens weggereden.

De aangever gaf het kentekennummer door van de auto van Fernando B. Hierdoor is het de politie gelukt om de man snel zichtbaar te maken en aan te houden. Het luchtdruk pistool is in het voertuig aangetroffen en hangende het onderzoek in beslag genomen, meldt de politie Public Relations.
Advertenties

Tuesday 19 March
Monday 18 March
Sunday 17 March
Saturday 16 March