Juspol gepensioneerden en jubilarissen erkentelijk
16 Dec 2018, 04:43
foto
Minister Stuart Getrouw van Justitie en Politie feliciteert de gepensioneerden en jubilarissen. (Foto: Juspol/NII)


Het ministerie van Justitie en Politie heeft zijn erkentelijkheid betuigd aan gepensioneerden en jubilarissen. Het gaat om 39 gepensioneerden, onder wie ook twee gewezen directeuren Inez Huyzen-Sedney en Humphrey Tjin Liep Shie. Verder zijn 4 personen met 40 dienstjaren, 21 met 35 dienstjaren, 29 met 30 dienstjaren en 46 met 25 dienstjaren gewaardeerd voor de geleverde diensten.

De gepensioneerden en jubilarissen hebben zich jaren ingezet voor het werk. Het gaat om jubilarissen van de afgelopen jaren, 2016, 2017 en 2018 met respectievelijk 25, 30, 35 en 40 dienstjaren en gepensioneerden, deelt het ministerie mee, via het Nationaal Informatie Instituut. Zij hebben op alle niveaus een wezenlijke bijdrage geleverd aan het realiseren van de doelstellingen van het ministerie.

“Het personeelsbeleid bij het ministerie van Justitie en Politie richt zich niet alleen op de prestatie van medewerkers, maar ook op het belonen en waarderen van medewerkers. U verdient bijzondere erkenning voor geleverde bijdrage,” haalde de directeur Operationele Diensten Lucretia Redan aan. Marianne Chin A Fat, de directeur van Justitie, maakte de groep duidelijk dat iedereen belangrijk is in het team en sprak ook haar waardering uit voor de inspanningen die zij tot nu hebben gepleegd, zodat sommige doelen van het ministerie bereikt zijn.

“Ik voel mij heel vereerd om u op een speciale manier te bedanken voor uw inzet”, zei justitieminister Stuart Getrouw. “De werkcyclus in het leven kan vergeleken worden met een leerschool, levenswijsheid en levenservaring, omdat je met mensen met verschillende karakter en eigenschappen moet samenwerken om het gemeenschappelijke doel van het ministerie succesvol te realiseren. U bent een toegevoegde waarde, omdat het ministerie zonder u niet de bereikte resultaten zou hebben behaald. Nu mag u genieten van uw welverdiende rust". Zo bedankte Getrouw de gepensioneerden. Hierna mochten de jubilarissen een oorkonde, een bloemstuk en een gouden munt in ontvangst nemen, terwijl de gepensioneerden daarnaast ook een enveloppe met inhoud kregen.
Advertenties

Thursday 18 April
Wednesday 17 April
Tuesday 16 April