NDP-afdeling Wanica houdt rondt interne verkiezing af
16 Dec 2018, 02:49
foto
Eugene van Bosse en Charel Samson schudden elkaar de hand na de verkiezing in ressort De Nieuwe Grond. De NDP'ers hebben besloten de strijdbijl te begraven nu de interne verkiezing achter de rug is.


De afdeling Wanica van de Nationale Democratische Partij (NDP) heeft haar interne verkiezing gehouden zaterdag. Alleen in ressort De Nieuw Grond is er een stemming gehouden. In de overige zes ressorten is er één kandidatenlijst ingediend. Eugene van Bosse heeft overtuigend gewonnen van tegenkandidaat Charel Samson. De coördinator van NDP-Wanica is Etienne Boerenveen.

In alle zeven ressorten van Wanica is de verkiezing van de subafdelingen gelijktijdig gehouden. De voorzitters van de subafdelingen zijn: Kwatta: Binder Kali, Saramaccapolder: Vijay Chotkan, Koewarasan: Santhoe Singh, Houttuin: Diana Gorlitz, Domburg: Dennis Wortel en Lelydorp: Louis Notosoewito.

De verkiezing van de subafdeling in De Nieuw Grond is soepel verlopen. De opkomst was groot. De mensen konden stemmen tussen 19.00 en 21.00 uur. Toen de uitslag bekend werd, waarbij blijkt dat Van Bosse heeft gewonnen, feliciteerde Samson hem. Besloten is de strijdbijl te begraven en samen te werken voor de verdere versterking van de partij.
Advertenties

Saturday 20 April
Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April