Jarige Staatsolie schenkt gebouw voor masseurs NSBS
14 Dec, 03:42
foto
Algemeen directeur Rudolf Elias doet de symbolische overhandiging. De tekst is in braille. (Foto: Corporate Communication Staatsolie)


Staatsolie, die donderdag 38 jaar geleden is opgericht, heeft aan de Nationale Stichting voor Blinden en Slechtzienden (NSBS) een gebouw geschonken ter waarde van US$ 65.000. De aanvraag voor de donatie kwam via de stichting Within, die zich heeft ingezet om via sponsoren de financiering rond te krijgen. Het nieuwe gebouw dient voor de masseurs van stichting Shiatsu en zal ook gebruikt worden als dagopvang.

Algemeen directeur Rudolf Elias heeft symbolisch de schenking overhandigd aan het bestuur van de NSBS. Rudolf zei daarbij dat Staatsolie zijn sociale verantwoordelijkheid neemt. Het bewaken van mensenrechten is belangrijk voor het bedrijf.

Staatsolie staat voor gelijke rechten voor elk mens. Dit ongeacht afkomst, geloof, lichamelijke en geestelijke beperkingen. Staatsolie staat verder voor de sociale ontwikkeling en zelfredzaamheid van eenieder in het bijzonder de mens met een visuele beperking. "Wij juichen het toe dat deze groep middels het verzorgen van massages, in staat is zichzelf en haar familie te verzorgen en zich te ontwikkelen." Staatsolie is trots een bijdrage te leveren aan dit project.

Wednesday 19 June
Tuesday 18 June
Monday 17 June