Fietser laat leven door aanrijding Anton Dragtenweg
13 Dec, 13:49
foto


Een fietser is vanmorgen omgekomen aan de Anton Dragtenweg. De politie van Geyersvlijt heeft bij aankomst op de plek het ontzielde lichaam aangetroffen van de man. De verwondingen aan het levenloze lichaam zijn van dien aard dat de politie nog niet kan aangeven tot welke bevolkingsgroep de man behoort.


De 35-jarige autobestuurder Richard B. heeft zich op het politiebureau Geyersvlijt aangemeld. Hij dacht in eerste instantie een hond te hebben aangereden. Toen hij thuis aankwam en de schade aan zijn auto zag, vermoedde de man dat hij een mens heeft aangereden. Hij heeft zich daarom aangemeld op het politiebureau.

Richard B. is vervolgens door de politie onderworpen aan een blaastest. Daarbij kwam vast te staan dat de alcoholpromillage in het lichaam van Richard hoger was dan toegestaan om aan het verkeer deel te mogen nemen.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Richard B. hangende het onderzoek in verzekering gesteld. Met het overlijden van de fietser is de verkeersbarometer gestegen naar 73.

Mensen die denken deze fietser te kennen, worden opgeroepen zich in verbinding te stellen met de politie van het bureau Geyersvlijt. Dit politiebureau is te bereiken op de telefoonnummers 451677 of 453570.

Tuesday 25 June
Monday 24 June
Sunday 23 June