Nieuwe leden BEP krijgen certificaat na kadertraining
12 Dec, 12:59
foto
De nieuwe leden van de BEP poseren met het certificaat van de training over persoonlijk leiderschap en politieke aspecten. (Foto: BEP Mediateam)


28 personen uit Sunny Point, die hebben deelgenomen aan de BEP-training over persoonlijke leiderschap en politieke aspecten, hebben in het afgelopen weekend hun certificaat ontvangen. De voorzitter van de Partij voor Broederschap en Eenheid in de Politiek (BEP), Ronnie Asabina heeft de certificaten uitgereikt.

In de komende tijd zullen de geregistreerde personen in de andere ressorten in Wanica worden getraind, meldt het mediateam van de BEP. Het doel van de training is om leden politiek te onderleggen, het ontstaan en de geschiedenis van de BEP alsook uit te rusten met de nodige vaardigheden en kennis om het werk goed te kunnen doen.

De participanten zijn onder andere getraind in de ideologie van BEP, geschiedenis van de BEP, timemanagement, vergader- en presentatietechnieken, protocol.
In zijn speech verwelkomde en feliciteerde voorzitter Asabina de participanten en nieuwe leden van de partij. Hij drukte hen op het hart de opgedane kennis te gebruiken om medeburgers te informeren over de partij-idealen en programmapunten.

Partijsecretaris Paul Misdjan, Marlon Cairo (hoofdbestuursleden namens Wanica) en de coördinatoren Clifton Kasno en Fred Francis waren aanwezig bij de certificaatuitreiking.

Tuesday 25 June
Monday 24 June
Sunday 23 June
Saturday 22 June