Bromfietser tweemaal aangereden en laat leven
06 Dec, 16:21
foto


Het aantal verkeersdoden is vanmorgen gestegen naar 72 voor dit jaar. Een man is vanochtend aan de Magenta Kanaalweg dodelijk aangereden. De aanrijding vond plaats tussen twee bromfietsers.

De ene bromfietser reed over de Magenta Kanaalweg richting Nieuw Weergevondenweg. Voorbij de Welgedacht C weg merkte hij dat een andere bromfietser op de weg stilstond. Hij week uit, maar kon de aanrijding niet voorkomen. De veroorzaker van de aanrijding verklaarde tegenover de politie, de man die nog aanspreekbaar was aan een kant van de straat te hebben geplaatst en een eind verder liep, op zoek naar hulp.

Bij terugkeer op de plek van de aanrijding, trof de veroorzaker het verkeersslachtoffer midden op de weg aan. Hij vermoedt dat de man was opgestaan vanwaar hij hem had laten plaatsnemen en dat hij voor een tweede keer moet zijn aangereden.

Ook de politie van de verkeersunit van regio Midden heeft het vermoeden dat het slachtoffer een tweede keer is aangereden, gezien de schade aan zijn bromfiets en de aangetroffen situatie. De gegevens van het slachtoffer zijn nog niet bekend, meldt de politie Public Relations.

Friday 23 August
Thursday 22 August
Wednesday 21 August