The Back Lot start 3 MBO-opleidingen
26 Nov 2018, 22:24
foto


Suriname is drie nieuwe opleidingen rijker. The Back Lot Academy start in het nieuwe jaar met drie MBO-opleidingen in de creatieve industrie. De cursussen worden gedragen door The International Institute of Education for Development (IIED) en afgestudeerden hebben toegang tot de bacheloropleidingen van dit instituut.


Het gaat om de opleidingen Social Media Professional, Audiovisual Professional en Cultural Event Management. Deze avondopleidingen zijn opgesplitst in twee perioden van zes maanden waarin respectievelijk colleges gevolgd worden en stage wordt gelopen. Het accent zal liggen op het toepassen van creativiteit, creëren en vakdeskundigheid.

De opleidingen vervullen een belangrijke rol in het verhogen van het scholingsniveau in de sector Media & Entertainment, meldt The Back Lot. Na afloop van de opleiding kan de afgestudeerde verder studeren in het hoger beroepsonderwijs. Om toegelaten te worden tot de opleiding moet de kandidaat tenminste een MULO+ opleiding of werkniveau hebben en 21 jaar of ouder zijn.
Advertenties

Thursday 25 April
Wednesday 24 April
Tuesday 23 April