Succesvolle Bigisma Dey NDP in Wanica
18 Nov 2018, 16:40
foto
Senioren burgers van Wanica genieten van de 'Bigisma Dey' gehouden door de NDP vandaag. Zij hebben gewaardeerd dat er speciale aandacht is besteed aan hen.


Meer dan duizend senioren hebben genoten van een leuke dag vandaag, gehouden door de commissie Politieke Activiteiten van de Nationale Democratische Partij (NDP), onder leiding van Clary Linger. Het gaat om een landelijke 'Bigisma Dey'. Vandaag was de beurt van de ouderen van Wanica. De activiteiten worden per district gehouden.

De Bigisma Dey wordt ondersteund door de bestaande stucturen van de NDP in de districten. De senioren die de partij jarenlang door dik en dun hebben ondersteund en gediend, worden verwend tijdens deze activiteit. Op deze manier wil de NDP weer iets terugdoen voor de trouwe leden. Drie personen hebben een ticket gewonnen. De hoofdprijzen waren een reis naar Amsterdam, Miami en Curaçao.

Gezien de opkomst van tussen de 1000 en 1500 senioren burgers wordt gedacht om volgend jaar de activiteit in beide delen van Wanica te organiseren. Nu zijn mensen uit alle delen van het district vervoerd naar de locatie aan de Indira Ghandiweg/hoek Braamshoop.

Verschillende sprekers hebben het woord gevoerd, onder wie districtscommissaris Audrey Hankers, Caroline Heilbron (lid van de organisatiecommissie), Assembleeleden Hans Sandjon en Amzad Abdoel en vicepresident Ashwin Adhin. Assembleelid Rossellie Cotino en Ricky Kromokario waren master of ceremony.
Paramaribo, Marowijne en Sipaliwini komen volgend jaar aan de beurt.
Advertenties