Jubilerende HEM doneert aan 12 instellingen
15 Nov, 02:48
foto


HEM Suriname NV heeft in het kader van zijn 120-jarig bestaan aan 12 instellingen/organisaties, een donatie gegeven. Voor het personeel was er een uitbundige Family Day op het nieuwe bedrijfsterrein aan de Hendrikstraat. Het bedrijf denkt dat de instellingen het geld goed kunnen gebruiken bij hun inspanningen om de levenskwaliteit van hun kwetsbare doelgroepen te vergroten.

De donatie bedroeg een totale som van SRD 120.000. Stichting Wiesje, Stichting Prasoro, Nationale Stichting voor Blinden en Slechtzienden, Stichting Kindercoach Suriname, Huize Betheljada, Stichting Community Tennis Suriname, Israelitische Gemeente Suriname, Ilonka Elmont Foundation en het Lotjeshuis, de Green Heritage Fund Suriname, de Dierenbescherming en Su Aid zijn de instellingen en organisaties die een geldbedrag hebben ontvangen.

In 1898 is HEM Suriname voortgekomen uit een Nederlands bedrijf dat zaken deed met ‘De Oost’ (Nederlands-Indië) en ‘De West’ (Suriname en de Antillen). Vanaf 1957 was de zaak gevestigd in een monumentaal pand aan de Heerenstraat; door de groei van de onderneming was hier na jaren te klein en op 25 mei 2018 is het nieuwe onderkomen geopend aan de Hendrikstraat. Momenteel vertegenwoordigt HEM Suriname circa 60 internationale merken op de Surinaamse markt, meldt de marketingafdeling van het bedrijf.

Wednesday 22 May
Tuesday 21 May
Monday 20 May