Politie over dodelijke aanrijding Saramacca
09 Nov, 12:28
foto


Onderzoek van de politie naar de dodelijke botsing gistermiddag op de Oost-Westverbinding in het district Saramacca dat de Guyanese Patrick Tulsie (74) de personenauto bestuurde met als mede inzittende Frank (Tim) Manning (78). Hij reed over de Coppenameweg vanuit de richting Boskamp en ging richting Paramaribo.

De vrachtwagen die bij de botsing betrokken was, kwam vanuit de tegengestelde richting aangereden. Ter hoogte van km 69 kwam volgens de afdeling Public Relations van de politie, Tulsie met zijn voertuig op de rijhelft van de vrachtwagen terecht toen hij een bocht naar rechts maakte. Er volgende nagenoeg een frontale botsing tussen de personenauto en de vrachtwagen. Beide voertuigen kwamen door de botsing in een langs de weg lopende goot terecht.

De vrachtwagen kwam eerst nog tegen een elektriciteitsmast aan, alvorens te eindigen in de goot. Toelsie en Manning zijn ter plaatse overleden. De vrachtwagenchauffeur is ongedeerd. De lichamen van de twee overledenen zijn voor sectie in beslag genomen. Het aantal doden in het verkeer is voor dit jaar gestegen naar 66.

Friday 22 March
Thursday 21 March
Wednesday 20 March