Volksgezondheid knapt woningen op via MMC
29 Oct 2018, 06:31
foto
Twee van de Bruynzeelwoningen zijn opgeleverd door Volksgezondheid. Het ministerie van Financiën zal deze gebruiken voor de Belastingdienst.


Minister Antoine Elias van Volksgezondheid is blij met tien Bruynzeelwoningen die zijn ministerie heeft gekregen van Financiën. Twaalf woningen in Nieuw Nickerie die op naam van Financiën staan, waren aan renovatie toe. Deze zijn opgeknapt door de technische dienst van het Mungra Medisch Centrum (MMC).

Vier van de woningen zijn intussen overgedragen aan minister Gillmore Hoefdraad van Financiën. "Ze zijn supermooi geworden," zegt Elias trots aan Starnieuws. Deze woningen zijn bestemd voor de Belastingdienst die via pendeldiensten werkzaamheden zal verrichten in Nickerie.

De overige acht woningen mag Volksgezondheid gebruiken. Deze huizen zullen ervoor zorgen dat er geen dure hotels betaald hoeven te worden voor specialisten die werk verrichten in MMC. "Dit is een goed voorbeeld van samenwerking tussen twee ministeries, waarmee ook geld is bespaard. De renovatie is in eigen beheer uitgevoerd," merkt Elias op.

Advertenties

Thursday 28 March
Wednesday 27 March
Tuesday 26 March