Man ingesloten voor diefstal en mishandeling
27 Oct 2018, 18:23
foto


Mohamed (54) is door de politie van Lelydorp na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Hij wordt ervan verdacht twee mannen op het Reebergproject te hebben mishandeld en een bromfiets te hebben gestolen.

De politie kreeg omstreeks in de ochtend de melding binnen van de mishandeling en de diefstal. Bij aankomst op de plek van het incident trof de politie twee jongemannen aan. Uit onderzoek is naar voren gekomen, dat de werkgever van een van de jongemannen ter plaatse woonachtig is. Die jongeman ging met een vriend op de bromfiets naar het huis van zijn werkgever gegaan om zijn loon te ontvangen. Volgens zijn verklaring had hij met zijn werkgever afgesproken dat hij op die bewuste woensdag heel vroeg zou komen om zijn loon te ontvangen.

Bij aankomst bleek de werkgever niet thuis te zijn. De werknemer en zijn vriend besloten op de werkgever te wachten. Op een bepaald moment stapte een broer van de werkgever, genaamd Mohamed, en een andere man naar de twee jongemannen toe. Zij wilden weten wat de twee jongemannen ter plaatse deden. Er ontstond toen een woordenwisseling tussen deze personen met als gevolg dat Mohamed en zijn metgezel de twee jongemannen te lijf gingen.

Om erger te voorkomen vluchtten de jongemannen een aangrenzend bos in, van waaruit ze hun belagers gade sloegen. Vanuit het bos zagen zij Mohamed de bromfiets wegnemen. Naderhand is gebleken dat Mohamed de bromfiets naar zijn huis had gebracht. Inmiddels is de bromfiets afgestaan aan de rechtmatige eigenaar, meldt de politie Public Relations.
Advertenties