Drie verdachten ingerekend voor inbraak in woning
26 Oct 2018, 12:15
foto
In beslag genomen spullen bij de aangehouden verdachten. (Foto: KPS)


Ronny K. (40), Orlando K. (37) en Rodney G. (36) zijn woensdag aangehouden. Dit drietal wordt ervan verdacht op 19 oktober een inbraak te hebben gepleegd in een woning in het district Wanica. Daarbij is een groot geldbedrag in SRD, gouden sieraden, een laptop en een tablet gestolen.

Na hun daad verlieten zij de plek in een witte Toyota Vitz gekentekend PC 82-78. Het vermoeden bestaat dat dit voertuig gestolen is en dat er meerdere inbraken hiermee zijn gepleegd.

De verdachten zijn aangehouden door de recherche van regio Midden in samenwerking met het Regio Bijstand Team Midden en de Politie Inlichtingen Dienst.
Na uitgewerkte informatie zijn deze drie verdachten in beeld gebracht. Ronny K. is in een appartement op het appartementencomplex op het Hannaslust aangehouden. De Toyota Vitz is bij hem aangetroffen en in beslag genomen.

Op aanwijzing van Ronny K. is de tweede verdachte Rodney G. in een auto te Abrabroki aangehouden. De derde verdachte Orlando K. is op zijn woonadres te Goede Verwachting aangehouden. Ronny K. probeerde aan zijn aanhouding te ontkomen, waardoor de politie genoodzaakt was waarschuwingsschoten te lossen, meldt de afdeling Public Relations.
Advertenties

Saturday 20 April
Friday 19 April
Thursday 18 April