Directeur securitybedrijf ingesloten
24 Oct 2018, 12:00
foto


Jairadj B. is aangehouden voor mishandeling, vernieling en vrijheidsberoving van een jongeman. De 57-jarige man is directeur van een securitybedrijf en heeft samen met een van zijn bewakers, de jongeman mishandeld en van zijn vrijheid beroofd. De politie is op zoek naar de bewaker die Wikash zou heten.
Een winkeleigenaar had op 11 oktober aangifte gedaan dat zeven blikken verf uit zijn winkel te Kasabaholo waren gestolen. Hij stelde Jairadj B, die belast is met de bewaking van zijn winkelpand op de hoogte van de diefstal. Jairadj B. ging vervolgens samen met de vaste bewaker van het pand er naartoe.

De winkeleigenaar vermoedde dat een jongeman die bezig was met bouwwerkzaamheden aan zijn winkelpand, de blikken verf had weggemaakt. Hij deelde zijn vermoeden met Jairadj B. die daarop samen met de bewaker, de jongeman in de boeien sloegen en hem mishandelden met een gummistok. De mobiele telefoon in de zak van de jongeman is daarbij kapotgeslagen.

Vervolgens dwongen Jairadj B. en de bewaker de jongeman in een voertuig en moet hij zijn belagers naar zijn huis brengen. Geboeid moest hij zijn huissleutel uit zijn broekzak halen en afstaan aan Jairadj B. In zijn huis werd gezocht naar de gestolen spullen, die niet zijn gevonden. Tijdens het zoeken zijn eigendommen van de jongeman vernield. Op gegeven moment zijn Jairadj B. en zijn bewaker in het voertuig gestapt en zijn weggereden, meldt de afdeling Public Relations van de politie.

Een neef van de jongeman bracht hem naar het politiebureau waar hij aangifte heeft gedaan. Na een oproep heeft Jairadj B. zich op 12 oktober bij de politie van Uitvlugt aangemeld. Hij zit nu vast. Zijn medewerker, van wie hij zegt zijn woonadres niet te kennen, wordt opgespoord.
Advertenties