Nieuwe lokalen OS Geyersvlijt I opgeleverd
23 Oct 2018, 22:59
foto
Minister Lilian Ferrier op OS Geyersvlijt I, bij de oplevering van de nieuwe vleugel van de school. Linksachter Ferrier, minister Ronni Benschop en de districtscommissaris van Paramaribo Noord-Oost, Mike Nerkust. (Foto: MinowC/NII)


Goed nieuws voor de leerlingen van de Openbare School Geyersvlijt I aan de Baronstraat: de nieuwe vleugel van de school is opgeleverd. Er moeten nog enkele verfraaiingswerkzaamheden worden verricht, maar de kinderen kunnen nu ruim drie weken na de start van het nieuwe schooljaar in een goede omgeving les volgen. Het meubilair en de leermiddelen zijn na de officiële oplevering geleverd.

De oude vleugel was kort na de grote vakantie verwoest door brand. Door tussenkomst van de minister van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (OW&C), Lilian Ferrier, is de ongebruikelijke start van het schooljaar toch een succes geweest voor de leerlingen en leerkrachten, meldt de voorlichting van het ministerie, via het Nationaal Informatie Instituut (NII).

Ferrier was aanwezig bij de oplevering van de lokalen. Zij gaf aan in contact te zullen blijven met deze school. Met de leerlingen heeft zij afgesproken dat niemand dit schooljaar blijft zitten.

De bouwwerkzaamheden zijn verricht met ondersteuning van de ministeries van Defensie en Justitie en Politie. Minister Ronni Benschop was aanwezig bij de oplevering, alsook de districtscommissaris van Paramaribo Noord-Oost, Mike Nerkust.
Advertenties

Tuesday 23 April
Monday 22 April