ABOP in Coronie en Nickerie
20 Oct, 09:30
foto
ABOP-kernvoorzitter Martha Geffery (midden) op de vergadering die vrijdagavond is gehouden in Coronie. De kern is opnieuw geïnstalleerd.


Een delegatie van de ABOP, onder leiding van voorzitter Ronnie Brunswijk, vertoeft dit weekend in Coronie en Nickerie. In het kokosdistrict is vrijdagavond de kern opnieuw geïnstalleerd. Om 10.00 uur wordt een vergadering belegd in Wageningen, terwijl vanavond Nieuw Nickerie wordt aangedaan.

Brunswijk zegt aan Starnieuws dat de perspectieven voor ABOP bij deze verkiezing er beter uitzien in het westen van het land. In Coronie is Martha Geffery geïnstalleerd als kernvoorzitter. De partijleider merkt op dat de Coronianen door hebben dat de regering alleen met loze beloften komt om hen zoet te houden.

De mensen zijn volgens Brunswijk nu veel bewuster geworden. Zij zien wat de situatie is in het land, ondanks alle mooie woorden. In Coronie is de beloofde ontwikkeling uitgebleven. "Ik denk dat de mensen wijzer zijn geworden en straks een goede keus zullen maken," stelt de politicus. Er waren meer dan honderd mensen aanwezig op de vergadering in Coronie.

De ABOP is met een sterke delegatie getrokken naar het westen van het land. Met Brunswijk zijn onder andere ook meegereisd: Marinus Bee, Edward Belfort, Diana Pokie, Dinotha Vorswijk, Stanley Betterson en jongerenondervoorzitter Edgar Sampi.


Friday 22 March
Thursday 21 March
Wednesday 20 March