Waidoe: Maakt niet uit wie rijstfabriek laat draaien
18 Oct, 13:09
foto
Assembleelid William Waidoe woensdag bij de herstart van de pelmolen van SML. De investering is gedaan door Westland Sama Group, Johnny Mahespalsingh.


Assembleelid William Waidoe (Pertjajah Luhur) kiest voor ontwikkeling. Daarom was hij op zijn verjaardag woensdag op het podium van de Westland Sama Group van ondernemer John Mahespalsingh (NDP). Hij is heel blij met dat de fabriek van de Stichting Machinale Landbouw (SML) weer draait. "Mi sji a miri. Dan maakt het voor mij niet uit suma e mek'a geluid e kon baka ini unu esi fu a machien san e draai. Dan voel ik mij goed ja".

Waidoe heeft er geloof erin dat het grotere doel kan worden gerealiseerd om Wageningen en de rijstfabriek te laten draaien. Hij riep de Wageningers op om de kracht achter deze ontwikkeling niet aan te vechten. De volksvertegenwoordiger vroeg de mensen van Wageningen om ondersteuning te geven aan de herstart van de rijstfabriek. De ontwikkeling van Wageningen moet in eigen handen worden genomen. Anderen zullen de ontwikkeling niet brengen, als wij blijven wachten.

"Mi rey kon fu foto. Dan heb ik gezien dat den boy's fu Baitali de bezig. De wegen worden geasfalteerd mensen. En het maakt mij niet uit of het vóór de verkiezing is, maar het is na de verkiezing van 2015. Minister Volksgezondheid... Yu tyari a Bazo printer kon na Nickerie. Dus wat zal ik zeggen, zullen wij tegen ontwikkeling zijn of voor ontwikkeling," zei Waidoe.


Friday 22 March
Thursday 21 March
Wednesday 20 March