Politie-informatie over vier doden Saramacca
17 Oct 2018, 16:00
foto


De politie Public Relations meldt dat bij de aanrijding tussen een pick-up en een vrachtwagen vandaag aan de Larecoweg in het district Saramacca er vier doden zijn te betreuren.

De politie van het ressort Saramacca kreeg omstreeks kwart over twee in de middag de melding van de zware aanrijding. De wetsdienaren deden de locatie aan en troffen de voertuigen aan. De pick-up met de vier inzittenden werd in de trens aangetroffen. De levenloze lichamen zijn met behulp van de brandweer uit het voertuig gehaald. De persoonsgegevens van de overledenen zijn nog niet bekend.

Voorlopig onderzoek wees uit dat beide voertuigen in tegengestelde richting reden. Nabij de rotonde die leidt naar Groningen moet de vrachtwagenbestuurder door tot nog toe onbekende redenen de controle over de besturing van het voertuig hebben verloren. Hij kwam op de rijhelft van zijn tegenligger met als gevolg de zware aanrijding. Door de slag belandde de pick-up in de trens.

De ontzielde lichamen zijn na overleg met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. De vrachtwagen bestuurder is afgevoerd naar het politiebureau.
Advertenties

Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April