NPS treurt om gewelddadige dood partijgenoot
15 Oct 2018, 13:41
foto
NPS-voorzitter Gregory Rusland met Monaliza Mijnard.


Het treurig heengaan van zijn partijgenoot Monaliza Mijnard heeft bij NPS-voorzitter Gregory Rusland en partijgenoten een enorme golf van verdriet en ongeloof teweeggebracht. Het ging volgens Rusland om een vrouw die steeds onbaatzuchtig haar schouders onder het politieke werk zette. Het doel was niet voor zichzelf, maar om een bijdrage te leveren aan de opbouw van land en volk.

De NPS keurt het in strenge bewoordingen af dat de afgelopen periode veel vrouwen middels geweld om het leven zijn gebracht. Het streven van de politieke organisaties is om te werken aan het vormen van stabiele personen die zich in de maatschappij kunnen ontwikkelen.

Daarbij is het van eminent belang dat er rolmodellen zijn die het socialisatieproces van personen positief kunnen beïnvloeden. Ook de NPS ondersteunt de stille loop vanuit het Onafhankelijkheidsplein, die vanavond wordt gehouden. Zij wijst op de gelijkwaardigheid die er tussen vrouwen en mannen op alle niveaus moet zijn; ook in de thuissituatie. Huiselijk geweld wordt met klem afgewezen en afgekeurd.
Advertenties

Saturday 20 April
Friday 19 April
Thursday 18 April