Dronken bestuurder de bak in
14 Oct, 02:48
foto


Gregory Z. (32) is door de politie van Flora na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. De man heeft een aanrijding veroorzaakt aan de Corantijnstraat.

Uit onderzoek blijkt dat Gregory Z. die een bestelbus bestuurde, een rechtse bocht te scherp heeft beschreven en op de andere rijhelft terechtkwam. Hierdoor reed hij een bromfietser die in tegengestelde richting kwam aan. Per ambulance is het slachtoffer afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. De bromfietser heeft een sleutelbeenfractuur opgelopen en is na medische behandeling heengezonden. Het slachtoffer is ook verwezen naar de neurochirurg.

Gregory Z. die onder invloed van alcohol heeft deelgenomen aan het verkeer werd ter ontnuchtering overgebracht naar het politiebureau. Bij een blaastest blies hij 665 microgram per liter uitgeademde alcohollucht. Het toegestane alcoholpromillage is 220 microgram.

De materiële schade aan de bromfiets is aanzienlijk. Het rijbewijs van Gregory Z. is ingevorderd, meldt de politie Public Relations.

Friday 23 August
Thursday 22 August
Wednesday 21 August