Autobestuurder in ziekenhuis omgekomen na aanrijding
11 Oct, 20:31
foto


Floris Riedewald (74) is dinsdag na een aanrijding in het ziekenhuis overleden. Hij veroorzaakte een aanrijding met een trekker aan de Jagernath Lachmonstraat. Hij is de 53e verkeersdode voor dit jaar.

Uit het onderzoek van de politie van het ressort Flora blijkt dat Riedewald over de noordelijke rijbaan reed. Hij kwam vanuit de Coesewijnestraat en ging richting de J.A. Pengelstraat. De trekker reed over de zuidelijke rijbaan en kwam vanuit de J.A. Pengelstraat gaande richting de Coesewijnestraat.

Riedewald verleende bij het beschrijven van een rechtse bocht geen voorrang aan de trekker met als gevolg de aanrijding. Het voertuig van Riedewald werd van achteren aangereden, vervolgens ramde hij een camerapaal en kwam tot stilstand tegen een schutting.

Uitwendig bekeken had de autobestuurder een barst verwonding op zijn voorhoofd opgelopen. Per ambulance werd hij afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, waar hij na enkele uren de geest gaf.

De trekkerbestuurder is in het bezit van een geldig rijbewijs en verkeerde niet onder invloed van alcohol. Het ontzielde lichaam van Riedewald is na overleg met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen, meldt de politie Public Relations.

Sunday 26 May
Saturday 25 May
Friday 24 May