President betuigt medeleven met families en VHP
10 Oct, 01:19
foto
President Desi Bouterse


President Desi Bouterse betuigt medeleven met de families van Radjen Pahladsingh en Sheilendra Girjasing. Ook de VHP wordt door het staatshoofd gecondoleerd met het heengaan van twee prominenten van de partij.

Wanneer het gaat om ziekte en overlijden maakt het volgens de president niet uit in welk politiek huis het zich voordoet. Bouterse laat via het Nationaal Informatie Instituut optekenen dat hij een bijzondere band had met Pahladsingh, die de oud-penningmeester van de VHP is geweest. Hij bracht in herinnering dat het minder ging met Pahladsing na het tragisch heengaan van zijn zoon enkele jaren terug.

In het geval van Assembleelid Girjasing is in eerste instantie door het staatshoofd aangeboden om hulp te bieden vanuit de alternatieve geneeskunde. Het besluit om naar het buitenland te vertrekken was echter reeds genomen.

Hoewel de president geschokt is door het heengaan van beiden buigt hij zich voor de wil van de Almachtige. Bouterse spreekt de hoop uit dat de nabestaanden kracht zullen putten uit goede herinneringen en leuke momenten, om het leed te verzachten.

Saturday 25 May
Friday 24 May
Thursday 23 May