Commissie zal herstructurering PCS voorbereiden
10 Oct, 22:40
foto
De commissie Herstructurering Psychiatrisch Centrum Suriname, met minister Antoine Elias van Volksgezondheid (tweede van r).


De herstructurering van het Psychiatrisch Centrum Suriname (PCS) zit in de pijplijn. Minister Antoine Elias van Volksgezondheid heeft dinsdag de commissie herstructurering Psychiatrisch Centrum Suriname geïnstalleerd. De werkgroep zal een jaar aanzitten, te rekenen van 15 augustus dit jaar.


Het voorbereiden casu quo vaststellen van randvoorwaarden voor een herstructureringsproces binnen PCS en het uitwerken van een tijdspad voor de implementatie van een herstructureringsproces binnen PCS, zijn de voornaamste taken van de commissie.

De commissie wordt voorgezeten door Bernhard Abia, beleidsadviseur van het ministerie van Volksgezondheid. Andere commissieleden zijn Muriel Ravenberg; beleidsadviseur, Farida Kohinor; Human Resource manager PCS, Errol Stuger; secretaris bond van personeel PCS en Randherkoemar Nanda van het Medisch stafbestuur, meldt het ministerie van Volksgezondheid, via het Nationaal Informatie Instituut (NII).

Sunday 26 May
Saturday 25 May
Friday 24 May