Rusland: 'We Got Starzz' nu al een succes
24 Sep, 04:41
foto
NPS-voorzitter Gregory Rusland (midden) tussen de geselecteerde finalisten van 'We Got Starzz'. De finale wordt gehouden op 29 september.


Tien finalisten van het jongeren talentenevenement 'We Got Starzz' zijn geselecteerd voor de finale in Grun Dyari. Voorzitter Gregory Rusland van de NPS zegt dat de activiteit nu reeds geslaagd genoemd kan worden gezien de talenten die zijn tentoongesteld in de voorronde, de kwart en halve finale. De presentaties liggen op de gebieden zang, dans en drama.

Dit evenement wordt gehouden om jongeren de gelegenheid te bieden zich te presenteren met hun talenten en zich in competitieverband met elkaar bezig te houden. Deze activiteit heeft sowieso elementen die van heel groot belang zijn bij de vorming van jongeren, merkt de politicus op.

Tijdens de halve finale van afgelopen vrijdag is er een extra dimensie aan het geheel toegevoegd, waarbij zeven contestanten die het hoogste aantal punten hadden vergaard, gelijk door konden naar de finale en 4 met het laagst aantal punten hun dromen in rook op zagen gaan. Zes van de contestanten die met hun puntenaantal precies lagen tussen de 7 hoogste en 4 laagste scores moesten via een 'battle' strijden voor de 3 overige plekken in de finale.

Rusland merkt op dat de talentenjacht volledig voldoet aan de verwachtingen en dat dit een jaarlijks terugkerende activiteit zal zijn van Green Events. De finale zal op vrijdagavond 28 september worden gehouden in Grun Dyari.

Sunday 26 May
Saturday 25 May
Friday 24 May