Hindori blij met koopkrachtversterking voor personeel
22 Sep, 10:28
foto
Manodj Hindori, directeur Sint Vincentius Ziekenhuis.


Algemeen directeur van het Sint Vincentius Ziekenhuis, Manodj Hindori, is blij dat het personeel eind van de maand de SRD 500 koopkrachtversterking doorbetaald zal krijgen. Hindori bevestigt tegenover Starnieuws dat minister Antoine Elias van Volksgezondheid hem vrijdag heeft gebeld om door te geven dat de koopkrachtversterking normaal wordt betaald.

"Ik ben blij hiermee, want het personeel begon zich toch wel te roeren, omdat er geen zekerheid was of de koopkrachtversterking nog wel zou doorgaan of wat ervoor in de plaats zou komen. Het maakt het personeel niet uit onder welke noemer de koopkrachtversterking uitbetaald zal worden, zolang hij het maar krijgt, stelt de ziekenhuisdirecteur.

Hij gunt de personeelsleden het bedrag van harte. "Vooral omdat de ziekenhuizen niet op eigen kracht loonsverhogingen kunnen geven, moet je zien om de koopkracht van het personeel toch wel te behouden," legt Hindori uit.

"Hoewel de ziekenhuizen de gelden nog concreet gestort moeten krijgen, ben ik op basis van de bevestiging van minister Elias optimistisch dat het eind van deze maand wel goed komt met de koopkrachtversterking voor het ziekenhuispersoneel," zegt de directeur van het Sint Vincentius Ziekenhuis.

Sunday 26 May
Saturday 25 May
Friday 24 May